MGallery Bay

MGallery Bay

Work in Progress

Dompel je onder in een wereld van luxe en grandeur, omlijst door de authentieke Rotterdamse cultuur en haar rijke maritieme geschiedenis. MGallery Bay is een hemelse plek, met unieke panoramische uitzichten op de stad en het water. Voel de kosmopolitische identiteit van Rotterdam en geniet van de luxueuze levensstijl met een zweem van verleiding en uiteraard een rauw randje.

Specificaties

Rotterdam
1.580 M²

Living-Inn

Living-Inn

Work in Progress

Een woonzorgconcept waar senioren en starters een zorgeloze toekomst tegemoet gaan. Ontmoeten en samen genieten staan centraal. Met aandacht voor elkaar bouwen jong en oud hier aan het goede leven. In de vele voorzieningen op de begane grond, maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes is er altijd plek voor een geplande of spontane ontmoeting.

Specificaties

Nijmegen

Brasserie Boven de Rivieren

Brasserie Boven de Rivieren

Work in Progress

Boven alles verheven, de voeten droog, het hoofd in de wolken: zo zit je bij Brasserie Boven de Rivieren. Hier op het water zal binnenkort niet alleen buiten, maar ook binnen een verfrissende wind waaien. Eentje die het interieur een metamorfose geeft die ervoor zorgt dat je voorlopig niet meer weg wilt.

Specificatie

Sleeuwijk
90 M²

Kruiden & Jasmijn

Kruiden & Jasmijn

Work in Progress

Tussen de oude vestingmuren van het schilderachtige Woudrichem staat een oude officierswoning. Eens werd hier druk verdedigd, nu wordt hier met passie gekookt. Bijna twee decennia terug werd de woning uit 1851 omgetoverd tot een restaurant-galerie, waar je kunt genieten ‘met alle zintuigen’. Na 9 jaar mogen we nu wederom onze handtekening zetten onder een nieuw design.

Specificaties

Woudrichem
100 M²

Van der Valk Hotel

Van der Valk Hotel

Work in Progress

Tijd voor verandering in restaurant Princeville bij Van der Valk Breda. Het restaurant verdient dezelfde schittering als de nieuwe entree, receptie, lobby en bar, dus we gaan er weer voor. Ook nu, uiteraard, met een vleugje goud!

Specificatie

Breda
580 M²

Strandhotel Domburg

Strandhotel Domburg

Work in Progress

De ideale huiskamer aan zee, voor die momenten dat de wereld niet verder rijkt dan de Nederlandse kust, oprechte gastvrijheid en een stijlvol verblijf. Bij Strandhotel Domburg zijn zee, strand en duinen het canvas voor een onbezorgd leven waar de hectiek van het dagelijkse bestaan even tot stilstand komt. Pure, natuurlijke ingrediënten vormen de basis voor het interieur, met als resultaat bijna meditatieve ruimtes die het onthaasten stimuleren. Een perfecte match met een kustplaats die het predicaat heilzaam heeft.

Specificaties

Domburg
3.850 M²

Alexander Beach Club

Alexander Beach Club

Work in Progress

Een strandclub die rustiek, maar toch verfijnd en ontspannen is met een luxe Ibiza vibe. In 2014 werd dit permanente strandpaviljoen gebouwd en is nog absoluut van nu. De dynamiek van het leven aan zee vraagt echter om afwisseling en vernieuwing, vandaar dat er toch al plannen in de maak zijn voor een nieuw interieur, dit jaar gaan jullie nog zien tot welk resultaat dat leidt!

Specificaties

Noordwijk
1.000 M²

Zilvermeeuw Z9

Zilvermeeuw Z9

Work in Progress

De Z9 wordt een ultra duurzame partyboot, een sterk staaltje innovatie! Deze 100% elektrische partyboot zal optisch een plaatje worden. Het schip zal de uitstraling van een luxe jacht hebben en kijgt uiteraard een passend high end interieur. Het zal beschikken over alle faciliteiten en luxe die je van een vooraanstaande evenementenlocatie mag verwachten. Het partyschip zal voorzien worden van een stijlvol hoofd- en bovendek, diverse buitenterrassen met als klap op de vuurpijl een enorm panoramadek voor de meest prachtige uitzichten.

Specificaties

Drimmelen
750 M²

Man Met Bril Koffie

Man Met Bril Koffie

Work in Progress

Man Met Bril Koffie begint ‘s werelds allereerste koffiehotel. Met branderij. Dit is de plek waar alles samenkomt. Barista’s en koffiebranders uit de hele wereld kunnen in het hotel tijdelijk werken en wonen om zo hun vak verder te perfectioneren. Samen met de gasten in het hotel, de bezoekers uit de buurt, iedereen die langs komt en de residents die er wonen, wordt een hechte en internationale koffie community gecreëerd. Maar wel Rotterdam style.

Specificaties

Rotterdam
1.300 M²

NBC Congrescentrum

NBC Congrescentrum

Work in Progress

Onlangs is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand waardoor deze eventlocatie grotendeels verloren is gegaan. Alles staat momenteel in het teken van de wederopbouw. Gelukkig zit stilzitten niet in het DNA van dit familiebedrijf en zijn de werkzaamheden al in volle gang.

Specificaties

Nieuwegein
13.000 M²


Babu

Babu

Work in Progress

Het is casual, het is verfijnd, het is geïnspireerd door de wereld. Het idee van BABU is ontstaan in het Verre Oosten, waar chefs Gert De Mangeleer en Jef Poppe verslingerd raakten aan de straatbarbecues in Bangkok en Hong Kong. Ze waren er klaar voor om deze beleving naar de straten van België te brengen, te beginnen in Gent. De BABU boys & girls serveren binnenkort hun assortiment burgers in een nieuw interieur!

Specificaties

Gent
105 M²

Project

Rich text

Motto

Work in Progress

Een modernistisch, iconisch gebouw wordt het eerste Motto by Hilton in Europa. Hier komt het kenmerkende architectonische verleden van de stad samen met alle moderne en stijlvolle innovaties van vandaag. Denk aan een interieur met een stedelijke vibe, sociaal karakter, beetje edgy stijl en een vleugje eigenzinnigheid. Een moderne comeback van midden 20ste eeuw design, waar met eerbied aan de Bauhaus stijl een ongedwongen en stylish interieur wordt gerealiseerd.

Specifications

Rotterdam
2340
M2
2021

Hotel De Schelde

Work in Progress

Een hotel dat aanvoelt als een comfortabele en eigentijdse residentie en waar je tegelijkertijd alle aspecten van absolute gastvrijheid kunt verwachten. Een warm, diep kleurenpalet moet gasten omarmen en ervoor zorgen dat je je meteen welkom en thuis voelt. Met uitzicht op de zee en de haven en genietend van de culinaire hoogstandjes is er geen plek waar je liever verblijft.

Specifications

Cadzand
950
M2
2022

Sapphire House

Work in Progress

Dit Autograph by Marriott hotel bevindt zich in het meest kostbare erfgoed van Antwerpen. Het ademt de eeuwenoude geschiedenis van edelstenen en handel en geeft gasten inzicht in dit fascinerende verleden. Het hotel vertelt een schitterend verhaal met name door storytelling tot in detail in het interieur mee te nemen. Sapphire House zal een adembenemende aanvulling zijn op de high end boutique hotels in Antwerpen.

Specifications

Antwerpen
1250
M2
2018
“ Inspiring moments spring from seeking purpose and beauty in equal measure and create unforgettable impact “