WYNWOOD EINDHOVEN

Restaurant Wynwood Eindhoven

"The trendy interior makes Wynwood a vibrant stylish restaurant worth the visit"

- Marie Stella Maris -

 

Wouter van Laarhoven

Wouter van Laarhoven, de voormalige chef van sterrenrestaurant De Molen in Kaatsheuvel, is in 2015 voor zichzelf begonnen. Samen met zakenpartner Eveline Wu opende hij in de wijk Strijp-S in Eindhoven restaurant Wynwood. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 650 vierkante meter en heeft ruim 100 zitplaatsen. Per september 2018 heeft Wouter Wynwood verlaten en heeft Eveline het omgedoopt tot restaurant Mood Strijp-S om een Frans-Aziatische keuken te gaan voeren.

Groots en toegankelijk

Voor het interieurontwerp namen we de filosofie van Wynwood als uitgangspunt: de gast mag een hoog niveau verwachten in een luxe, mondiale zaak, tegelijkertijd zal het een toegankelijke dagzaak met een scherp geprijsde kaart zijn. Dit resulteerde in een interieur waar grootsheid en toegankelijkheid elkaar ontmoeten: rijke, donkere materialen als natuursteen en leer gecombineerd met zachte kleuraccenten en de frisse uitstraling van de take-away en de green wall.

Cocktails en fish&chips

Het restaurant is voorzien van een bargedeelte met lounge waar bartenders bijzondere cocktails en wijnen schenken en waar barbites worden geserveerd. De bar is ‘s avonds ook open voor gasten die alleen een drankje willen drinken. Buiten is een groot terras en naast Wynwood hebben we een afgescheiden volledig zelfstandige take away gerealiseerd waar fish & chips in een hip jasje wordt verkocht.