OASE BREDA

Oase

Geen tijd te verliezen - de nachten zijn kort, en de dagen oneindig. In een hoog tempo raast er haastige spoed, een druk om te presteren- en een rijk sociaal leven. Work hard, play hard. Stel je voor, een stadsoase in jouw drukke bestaan. De plek van nergens zo niks en alles in één. Oase als bakermat waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse rush. Verlies de tijd - je bent er al. Een totaalconcept waarin je word meegenomen in de beleving van het moment. Waan jezelf in een Oase van levendige rust, proef de ambiance en ervaar de bron. 

Als een oase in de woestijn, is de bar het middelpunt van leven waar alles en iedereen samenkomt. Een bron van leven, groeien, bloeien, ontmoeten en ontdekken. Iedereen is welkom aan de bar, op elk moment van de dag.

Zeven dagen per week kun je terecht voor lunch, borrels, diner of een drankje. Maak je keuze uit een uitgebreide lunch-, diner- en bronkaart vol heerlijke gerechten met wereldse invloeden. Op de bronkaart staan gerechten die je de gehele dag door kunt bestellen, precies wanneer jij daar zin in hebt.