JASPERS EINDHOVEN

Jaspers Exclusieve Herenmode Eindhoven

Sinds vele jaren is Jaspers Exclusieve Herenmode een begrip in Eindhoven en omstreken, een verhuizing naar De Kleine Berg betekende een grondige verbouwing van het nieuw te betrekken pand. Dit bood de kans de modezaak een nieuw gezicht te geven met gebruik van bestaande interieuronderdelen. De Kleine Berg Eindhoven is één van de drie bekende winkelstraten van het zogenaamde Quartier Vivant van Eindhoven, de wijk "De Bergen". In dit artistieke hart van Eindhoven vind je galerieën, kunst, boetiekjes, de hipste modezaken en restaurants.

Conceptstore

Om aan te sluiten bij de sfeer van deze bruisende straat werd een totaalconcept ontwikkeld waarin 'lifestyle' centraal staat. Het horecagevoel is geïntegreerd in de winkel door een hoge stamtafel te plaatsen met stoere leren krukken. Klanten kunnen hier tijdens het winkelen genieten van een koffie of een glas champagne. De tafel biedt door het oude kozijn zicht op het atelier waar de coupeuse haar werkzaamheden verricht. Met aandacht voor decoratie en sfeerbeleving is de eerste stap naar een conceptstore gezet. Naast de kleding is ook het decor te koop, zoals de antieke vitrines gevuld met accessoires, gadgets en decoratie.

De tijdloze hergebruikte interieuronderdelen zoals de betonvloer, de natuurstenen toonbank en stalen kastenwanden worden gekenmerkt door zwart en grijstinten. Het toevoegen van kleuren als okergeel en aquamarijngroen geeft het interieur een uitgesproken karakter, versterkt door de grote fotoprints en verschillende retro wandbekledingen. De oude en nieuwe interieurelementen vormen een eclectisch geheel, waarin winkelen een andere betekenis krijgt.